Санаторна школа – інтернат І-ІІ ступенів №21  
Оболонського району м.Києва
П`ятниця, 26.04.2024, 02:01
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 1 » 1 Вересня
13:43
1 Вересня

0109.2016 року о 9.30 в нашій школі відбулась святкова лінійка присвячена новому навчальному року. 
1 Вересня – особливий день для кожного з нас, адже немає людини, яка б не переживала ці зворушливі хвилини, коли звучить шкільний дзвоник і сповіщає про початок нового навчального року і нового етапу у житті кожного школяра. Вчителі нашого навчального закладу навчають і виховують юних українців у дусі любові до рідної Батьківщини, що дуже важливо сьогодні, коли наша країна потребує допомоги, а слова Мир та Незалежність набули особливої цінності.
Школярів, педагогів, батьків і всіх працівників школи з Днем знань привітали та вручили подарунки вельмишановні гості : голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщак Олександр Леонідович, начальник управління освітою Оболонської РДА Вахнюк Наталія Миколаївна та голова піклувальної ради школи Нерощин Олександр Костянтинович.
Вітаємо всіх з Днем знань, бажаємо всім, хто в цей день переступає поріг навчального закладу, міцного здоров’я, успіхів і широких життєвих горизонтів. Хай кожен прожитий день дає Вам радість пізнання нового, задоволення від творчого пошуку, а енергія та оптимізм будуть Вашими постійними супутниками.

Переглядів: 548 | Додав: AKartashov | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0