Санаторна школа – інтернат І-ІІ ступенів №21  
Оболонського району м.Києва
П`ятниця, 29.03.2024, 02:56
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 10

Класними керівниками нашого навчального закладу було проведено перший урок в 2015-2016 н. р. на тему : «Ми – нація єдина, твої ми діти Україно»

Мета класної години була спрямована на  поглиблення  знань учнів про історію, природні ресурси, культурну спадщину України; формування  культури взаємовідносин між людьми, повагу до традицій і звичаїв українського народу; виховування  почуття патріотизму; сприймання  розвитку пізнавальних  інтересів учнів.

        

        

 &nb ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: AKartashov | Дата: 10.09.2015 | Коментарі (0)

1 вересня в нашому навчальному закладі відбулося свято Першого дзвоника. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. Школярі, вчителі та батьки одягнули вишиванки. Учениці усіх класів вплели у волосся банти та стрічки кольору національного прапора, одягнули квітучі вінки. А щасливі першокласники тримали в руках державні прапорці. В кінці свята шкільна родина загадала бажання про те, щоб наша держава була вільною і незалежною. Учні відпустили в небо кульки надії синьо-жовтого кольору. Слава Україні.

 

  & ... Читати далі »

Переглядів: 471 | Додав: AKartashov | Дата: 10.09.2015 | Коментарі (0)