Санаторна школа – інтернат І-ІІ ступенів №21  
Оболонського району м.Києва
Субота, 20.04.2024, 10:10
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Грудень » 25

Учні нашого навчального закладу були запрошені  прийняти участь в урочистостях з нагоди нагородження переможців фінального туру постійно діючого фестивалю культури і творчості для людей з особливими потребами 2016 року, який проходив 24 грудня 2016 року в Київському Палаці ветеранів за адресою : вул. Бастіонна, 11.

Учасники танцювального ансамблю «Тетен-нью-тетен» та вокального ансамблю «Веселка» Київської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 21 були нагородженні почесними грамотами лауреата ІІ премії та отримали новорічні подарунки від Генерального директора фестивалю Запорожець Людмили.

Керівники ансамблів : Хорішман Оксана Павлівна та Кривич Вікторія Геннадіївна були нагороджені почесними відзнаками за майстерність і високий творчий потенціал, натхненну працю у відродженні і розвитку культури та творчості. 

... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: AKartashov | Дата: 25.12.2016 | Коментарі (0)

          Учні Київської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 21 прийняли активну участь у фінальному турі постійно діючого фестивалю культури і творчості для людей з особливими потребами «Ми є у тебе , Україно», а саме : ансамбль танцю «Тетен-нью-тетен» під керівництвом Хорішман Оксани Павлівни та вокальний ансамбль «Веселка» під керівництвом Кривич Вікторії Геннадіївни, який проходив в Київському технікумі готельного господарства, що знаходиться за адресою :вул.. Генерала Жмаченка,26. Після виступу для учасників фестивалю був організований фуршет в їдальні даного навчального залу, учні скуштували козацьку кашу , яка була зварена солдатами Збройних Сил України.

... Читати далі »

Переглядів: 574 | Додав: AKartashov | Дата: 25.12.2016 | Коментарі (0)

             23грудня  2015 року о 13.00 в нашій школі відбувся святковий новорічний  концерт «Новорічна казка » для учнів . В гості до дітей завітали : В.о. начальника ДПІ в Оболонському районі - заступник начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві Доценко Тетяна Анатоліївна , Перший заступник начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві  Жуков Андрій Андрійович , Заступник начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві Бірюкова Наталія Валентинівна ,  представники благодійної організації Благодійного фонду " Майстерня добра " . Вихованці школи отримали  гарний настрый та новорічні подарунки, солодощі.

... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: AKartashov | Дата: 25.12.2016 | Коментарі (0)