Санаторна школа – інтернат І-ІІ ступенів №21  
Оболонського району м.Києва
Четвер, 25.04.2024, 14:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 25 » Свято присвячене Дню Святого Миколая
12:36
Свято присвячене Дню Святого Миколая

19.12.2013року чудового зимового ранку учнів нашої школи прийшли привітати дуже багато гостей, адже  з особливим нетерпіннямчекають на день пам'яті святителя діти - бо для них то означає веселе свято й подарунки.Зі словами привітання до нас завітали учні  Оболоні з загальноосвітньої спеціалізованої школи № 16, середньої загальноосвітньої школи № 8 та №225, гімназія "Оболонь".





Не байдуже  до дітей нашого навчального закладу віднеслися студенти з університету банківської справи НБУ, які привітали дітей з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, продемонстрували чудову виставу і подарували цінні речі та солодкі призи.


Дуже приємно, що до духовного життя нашої світлиці не байдужі учні повної церковної прихідської школи, познайомили діточок з релігійними традиціями цього чудового свята. Отець Роман  пояснив , що саме цей день є одним  з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитинки сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.



Переглядів: 484 | Додав: AKartashov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: