Санаторна школа – інтернат І-ІІ ступенів №21  
Оболонського району м.Києва
Четвер, 25.04.2024, 19:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 16 » Тиждень української писемності та мови в Київській загальноосвітній санаторній школі- інтернаті І- ІІ ступенів № 21
19:23
Тиждень української писемності та мови в Київській загальноосвітній санаторній школі- інтернаті І- ІІ ступенів № 21

 

       Згідно з планом проведення тижня української писемності та мови, в школі- інтернаті № 21 був проведений конкурс стіннівок «Наша мова рідна і співуча», в якому брали участь учні 4-9х класів.    Організовувались та проводились виставки дитячих книг сучасних українських авторів: «Українська книжка- то найбільша святість, нашого народу гідний оберіг!», виставки творів класиків української літератури.

       9 листопада учні 5-9х класів писали диктант»Не бійтесь заглядати у словник». Найкращі роботи виставлені на виставку. Проводились акції» Україні- українське слово»( день спілкування лише українською мовою як учнями школи, так і працівниками), »Подаруймо нове життя українській книзі»( практичні заняття в шкільній бібліотеці по ремонту та реставрації книг).

       9 листопада в усіх класах школи проводились класні години на тему:  «Шануймо рідне слово». Вихованці закладу виявили зацікавленість у проведенні цих заходів.

Переглядів: 444 | Додав: AKartashov | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: